workshops

 

Workshops van Studio 00.10

Anne Luchies verzorgt korte workshops, gastlessen (bijvoorbeeld cartoon) en cursussen onder de naam Studio 00.10, op het gebied van illustratie voor bedrijven en ckv-projecten op middelbare scholen, volksuniversiteit, buurt- en creatieve centra. Een teken- of knutsel-workshop voor kinderen (los, in de locale bieb of voor een kinderfeestje), dieren tekenen in de zoo en stadsboerderij voor volwassenen, workshops voor mensen zonder of met een lichamelijke beperking.De workshops van dit voorjaar moet ik helaas doorschuiven, vanwege corona:


  1. Donderdag 5 maart 2020 is de workshop ‘Teken je vakantie in een infographic’ gestart. Gelukkig kon ik deze online afronden.                                                                                             Maak een uniek verslag van je vakantie of cityctrip met                                                                                                                     verschillende illustratie- en infographictechnieken.                                                                                                                                                 Alle info vind je hier op de site van Volksuniversiteit Arnhem.


• Tekenen in de zoo -AFGELAST VOOR DIT VOORJAAR-. In drie lessen leer je de basics. Teken je al vaker dieren, dan kun je natuurlijk ook meedoen. Je krijgt begeleiding op maat. We gaan met diverse materialen aan de slag om het dier en zijn karakter, de anatomie en uiterlijke eigenschappen als huid, haren te tekenen. Doe je mee?


De lenteworkshop in Burgers’ Zoo start elk jaar in maart en loopt door tot in april.                                                                                 Met een beetje geluk kunnen we al naar buiten.

Kijk hier voor meer info.


Een workshop speciaal voor u en uw vrienden georganiseerd voor uw                                                                                                             verjaardag of jubileum of een bedrijfsuitje voor een stuk teambuilding                                                                                                         binnen uw bedrijf, bijvoorbeeld de workshop Reiskaarten maken?

Informeer gerust naar de mogelijkheden van Studio 00.10.


Aanmelden voor

een workshop?

Dit kan via

info@anneluchies.nl